Gratis AntiSpyware / AntiAdware

Ad-Aware

Ad-AwareAd-Aware är ett populärt program för att ta bort spionprogram från datorn. Det är utvecklat av Lavasoft och är i den enklaste versionen helt gratis att ladda hem och använda för privatpersoner. Ad-Aware uppdateras frekvent och kan därmed bekämpa den senaste formen av spyware. Ad-Aware 2007 är mycket lättanvänt och tar effektivt bort spyware och adware. Med över 300 miljoner visar Ad-Aware att det populärt program.

Licenskostnad: Gratis

Tidsbegränsning: Ingen

Operativsystem: Windows 2000, 2003, XP, (Vista inom kort)

Ladda hem! http://www.lavasoftusa.com/products/ad_aware_free.php

Windows Defender

Windows Defender är ett gratis skydd för spionprogram och andra hot. Windows Defender är gratis och går att ladda hem på Microsofts hemsida. http://www.microsoft.com/athome/security/spyware/software/default.mspx
Spyware är ofta riktad mot webbläsaren Internet Explorer och vi rekommenderar därför att du använder FireFox, Opera eller annan webbläsare.

eTrust Pest Patrol Anti-Spyware

eTrust Pest PatrolGratisversionen av Pest Patrol upptäcker och tar bort de flesta spyware. Det finns dock en betalversion som tar bort spyware av den mer allvarliga sorten. Eftersom gratisversionen ändå upptäcker alla former av spyware är den väl värd ett försök. Det går att aktivera gratisversionen till fullversion för $29.99.

Licenskostnad: Gratis
Tidsbegränsning: Ingen
Operativsystem: Windows
Ladda hem! http://www.pestpatrol.com/

Spyware Terminator

Spyware TerminatorSpyware Terminator har sin egen database för att upptäcka spyware men har även en möjlighet att använda en extra extern databas baserad på Open Source ClamWin vilket ger ett litet extraskydd. Spyware Terminator fungerar på alla windowsversioner och har ett starkt aktivt skydd även mot hittills okända hot. Spyware Terminator har inte bara en effektiv scanningsfunktion som går att schemalägga, den har även ett inbyggt aktivt filter som effektivt stoppar och tar bort spyware omgående. Misstänkta filer flyttas till en karantän där de inte kan göra någon skada till din dator, du kan sedan välja att ta bort eller återställa dessa filer. Med automatiska uppdateringar och ett lättanvänt gränssnitt är Spyware Terminator ett bra motmedel mot Spyware och Adware!

Licenskostnad: Gratis
Tidsbegränsning: Ingen
Operativsystem: Windows
Ladda hem! http://www.spywareterminator.com/


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *