Kommersiella Antivirusprogram

Förutom gratisvarianterna som vi har riktat in oss på så finns det många bra kommersiella antivirusprogram. Är man en avancerad användare och saknar funktionalitet i gratisversionerna eller/och är trött på att byta antivirusprogram när prövotiden har gått ut så kan ett kommersiellt alternativ vara tänkbart. Här presenterar vi några utav de största aktörerna på marknden.

McAfee VirusScan Plus

McAfee AntivirusMcAfee VirusScan Plus 3 in 1 innehåller antivirus, antispyware samt en brandvägg. Eftersom alla dessa program är intrgrerade med varandra får du ett fullt skydd som skyddar på flera fronter och du kan känna dig helt säker på nätet. McAfee uppdaterar sig automatiskt med ny virusinformation och är alltid aktivt när din dator är på. McAfee övervakar även in- och utgående datatrafik och letar efter misstänkta spionprogram med mera. McAfee rekommenderas för den som är beredd att lägga lite pengar på att få ett fulltgott skydd mot virus, spionprogram, rootkit med mera.

Licenskostad: Just nu 399:- (ord pris 499:-) (inklusive 1 år uppdateringar)
Operativsystem: Windows 98/ME, NT/2000/XP, Vista
Brandvägg: Ja
Ladda hem! http://www.mcafee.se
Läs mer om McAfee Antivirus

Norton Antivirus

Symantec Norton AntivirusSymantec är en mycket respekterad aktör på antivirusmarknaden, många känner säkert till ”Norton Antivirus” som är en av de mest populära antivirusprogrammen idag och har varit under lång tid. Symantec har många produkter i Norton-serien, allt från enklare antivirus till allt-i-ett-lösningar med backuplösningar med mera. Läs mer om Symantec produkter här!

Licenskostad: från 649:- (licens för 3 datorer).
Ladda hem! http://www.symantec.com (15 dagars gratis testversion)
Läs mer om Symantec Norton Antivirus!

F-Secure Antivirus

F-SecureF-Secure Antivirus är ett virusskydd som inte gör din dator långsammare. Du får ett bra skydd mot virus, spionprogram, infekterade e-postbilagor och andra skadliga programvaror. F-Secure har även en programsvit vid namn F-Secure Internet Security som även innehåller brandvägg med mera. Läs mer om F-Secure här!

Licenskostad: från 299:- (licens för 1 dator).
Köp det här!
Läs mer om F-secure Antivirus!

Panda Antivirus

PandaPanda Antivirus Pro gör att du kan surfa säkert! Här får du skydd mot virus samt brandvägg. Nytt för i år är att att det finns ett spel/multimedia-läge samt en hemmanätverkshanterare inbyggt. Panda har även andra säkerhetsprogram däribland Panda Internet Security vilket även ger dig antispam samt föräldrakontroll. För dig med höga krav finns Panda Global Protection som även ger dig filkryptering samt åtkomst till din dator när du är borta. Läs mer om Panda Antivirus här!

Licenskostad: från 386:- (licens för 3 datorer).
Köp det här!
Läs mer om Panda Antivirus!