Gratis Antivirus

AntivirusHar du inget antivirusprogram installerat eller har du råkat ut för ett virus? Vill du inte lägga ut massa pengar på ett antivirusprogram? Vi är här för att hjälpa dig hitta de bästa gratisalternativen! Det finns ett flertal aktörer på marknaden som erbjuder antivirus och anti-spyware-program helt gratis! Vad är haken? Ofta har de även en betalversion av samma program med fler. Men den som inte behöver de extrafunktionerna så är ett gratis antivirusprogram den perfekta och ekonomiska lösningen som ger ett fullgott skydd.

Många kommersiella antivirusprogram tillåter dig att prova deras på fullversionen under en begränsad testperiod, ofta 30 dagar. Efter denna testperiod löpt ut vill de att du ska teckna en prenumeration för att fortsätta få uppdateringar som ger skydd mot de senaste virusen. Detta är ett bra tillfälle att prova på och se om du gillar programmet. Efter gratismånaderna kan du prova en annans tillverkade antivirus eller välja att köpa en prenumeration. Förutom dessa kommersiella antivirusprogram med provperioder finns det antivirusprogram som är 100% gratis. Här på GratisAntivirus.se guidar vi dig till det bästa antivirusprogrammet för just dig.

Förutom att guida dig till de bästa antivirusprogrammen så leder vi dig rätt i jakten på gratis anti-spyware och gratis brandväggar. Vill du lära dig mer om virus, spyware, adware, trojaner med mera så har vi informativa artiklar.